Το ΚΚΕ για την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και τις αντιδράσεις στην απεργία

Το ΚΚΕ για την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και τις αντιδράσεις στην απεργία

Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ αναφέρει ότι η κυβέρνηση επιδιώκει βολική αντιπολίτευση,  αλλά και τα «κόμματα που φέρονται να αντιδρούν», στην ουσία δεν στήριξαν την πρόταση του ΚΚΕ να μην διορίζεται από την κυβέρνηση η ηγεσία της ανώτατης δικαιοσύνης.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ, προκειμένου να εμποδίσει το λαϊκό ρεύμα που δυναμώνει και θα εκφραστεί σε όλη την Ελλάδα στην απεργία της 28ης Φλεβάρη, επιστρατεύει τη γνωστή τακτική των απειλών και της συκοφαντίας. Επιστρατεύει, όμως, και την υπερπροβολή της αντιπαράθεσης με μια “βολική αντιπολίτευση” που δεν αγγίζει τις πραγματικές αιτίες του εγκλήματος των Τεμπών, γιατί έχει μερίδιο ευθύνης στη διαμόρφωση τους» αναφέρει σε σχόλιό του, το ΚΚΕ και επισημαίνει καταλήγοντας:

«”Κερασάκι στην τούρτα” της επιχείρησης παραπλάνησης είναι η υποκριτική επίκληση της “ανεξαρτησίας” της δικαιοσύνης από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, τα κόμματα, δηλαδή, που απέρριψαν στην τελευταία συνταγματική αναθεώρηση την πρόταση του ΚΚΕ ακόμα και για το στοιχειώδες, να μην διορίζεται η ηγεσία της ανώτατης δικαιοσύνης απ’ την εκάστοτε κυβέρνηση».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx