Το ΚΚΕ κόβει τον ΣΚΑΙ μετά την αντιμετώπιση της Λιάνας Κανέλλη

Το Twitter απέκλεισε τον Βελόπουλο

Σε εμπάργκο στον ΣΚΑΪ προχωρά το ΚΚΕ, το οποίο γνωστοποίησε πως δεν πρόκειται να ξαναστείλει εκπρόσωπό του σε εκπομπή του σταθμού. Αφορμή στάθηκε η έντονη λογομαχία σήμερα το πρωί ανάμεσα στη Λιάνα Κανέλλη και τον Δημήτρη Οικονόμου, τον οποίο το Κομμουνιστικό Κόμμα χαρακτηρίζει «πρωινό άτυπο κυβερνητικό εκπρόσωπο».

«Μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα λογοκρισίας σε καλεσμένους του ΚΚΕ στις εκπομπές του πρωινού άτυπου κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Οικονόμου του ΣΚΑΪ, είναι προφανές ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται στο εξής να νομιμοποιήσει με την -ούτως ή άλλως σπάνια- παρουσία του αυτές τις πρακτικές», αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.

​Ο διαξιφισμός άρχισε καθώς συζητείτο η βια των αστυνομικών αλλά και των κουκουλοφόρων. Η Λιάνα Κανέλλη αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον αστυνομικό που χτύπησε κοπέλα, καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση στον 27χρονο αστυνομικό της ΕΛ.ΑΣ, αλλά έθεσε ως κεντρική την πτυχή της αστυνομικής βίας και αναφέρθηκε στο βίντεο όπου ακούγεται απο αστυνομικούς η φράση «πάμε να τους γ@@σουμε, πάμε να τους σκοτώσουμε», οπότε έγινε ο εξής διάλογος με τον Δημήτρη Οικονόμου:
Λιάνα Κανέλλη: «Δεν μου λέτε, την έκφραση έχετε το θάρρος να την παίξετε και την έχω πάνω μου, μίας ομάδας αστυνομικών που φωνάζει “πάμε να τους γ@μήσ@@μ@, πάμε να τους σκοτώσουμε”;»
Δημήτρης Οικονόμου: «Εντάξει κυρία Κανέλλη, αυτά δεν τα επιτρέπουμε εμείς στην εκπομπή».
Λιάνα Κανέλλη: «Εγώ το βίντεο το είδα και παίρνω την ευθύνη».
Δημήτρης Οικονόμου: «Την ευθύνη την έχουμε εμείς και δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι».
Λιάνα Κανέλλη: «Παίξτε το βίντεο».
Δημήτρης Οικονόμου: «Δεν μας ενδιαφέρει τι λέει το βίντεο. Εσείς δεν επιτρέπεται να μιλάτε έτσι και να το πάρετε πίσω. Να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο για αυτό».
Λιάνα Κανέλλη: «Να ζητήσω συγγνώμη για τι;».
Δημήτρης Οικονόμου: «Να ζητήσετε συγγνώμη γιατί από το στόμα σας βγήκε».
Λιάνα Κανέλλη: «Να ζητήσω συγγνώμη επειδή την μετέφερα; Εγώ το είπα;
Οικονόμου:«Εσείς την μεταφέρατε, να ζητήσετε συγγνώμη και μετά πείτε ό,τι θέλετε»,
Λιανα Κανέλλη:«Ωραία λοιπόν,να ζητήσω συγγνώμη που την μετέφερα, ζητώ συγγνώμη που την μετέφερα»
Και ξαφνικά,παρότι η Κανέλλη ζήτησε συγγνώμη την “έκοψαν” ξαφνικά από την εκπομπή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι