Το Κρεμλίνο για Μπάιντεν και Χάρις

Αύριο η επίσημη προσάρτηση των ουκρανικών περιοχών στη Ρωσία

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε σήμερα ότι δεν αποτέλεσε ιδιαίτερη έκπληξη το γεγονός ότι ο Αμερικανός πρόεδρος αποσύρθηκε από την εκστρατεία επανεκλογής του και προσέθεσε ότι η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις δεν είχε έως τώρα καμία συνεισφορά στις διμερείς σχέσεις.

Ο Πεσκόφ δήλωσε σήμερα ότι οι απρόβλεπτες εξελίξεις στα αμερικανικά πολιτικά πράγματα «δεν αποτελούν προτεραιότητα για τη Μόσχα, η οποία έχει επικεντρωθεί στο να επιτύχει τους στόχους της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία».

Ειδικά για την απόσυρση του Μπάιντεν, το πρώτο σχόλιο του Πεσκόφ χθες ήταν «Οι αμερικανικές εκλογές απέχουν τέσσερις μήνες. Αυτή είναι μια μακρά περίοδος κατά την διάρκεια της οποίας πολλά μπορεί να αλλάξουν. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ και life.ru

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι