Το Λονδίνο καταδικάζει τις ιρανικές επιθέσεις, κάνει λόγο για τραυματίες

Το Λονδίνο καταδικάζει τις ιρανικές επιθέσεις, κάνει λόγο για τραυματίες

Η Βρετανία καταδίκασε τις επιθέσεις του Ιράν εναντίον στρατιωτικών βάσεων στο Ιράκ στις οποίες σταθμεύουν αμερικανικά στρατεύματα, αλλά και στρατεύματα του υπό τις ΗΠΑ συνασπισμού, ανάμεσά τους και Βρετανοί, εκφράζοντας παράλληλα την “ανησυχία” της για “τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για τραυματίες”.

“Καταδικάζουμε αυτή την επίθεση εναντίον ιρακινών στρατιωτικών βάσεων όπου σταθμεύουν δυνάμεις του συνασπισμού, ανάμεσά τους και βρετανικές”, δήλωσε ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ.

“Καλούμε το Ιράν να μην επαναλάβει αυτές τις απερίσκεπτες και επικίνδυνες επιθέσεις και αντιθέτως να επιδιώξει άμεσα την αποκλιμάκωση”, πρόσθεσε, εκφράζοντας την “ανησυχία” του “για τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για τραυματίες και τη χρήση βαλλιστικών πυραύλων”. “Ένας πόλεμος στη Μέση Ανατολή θα ωφελήσει μόνο το Νταές (σ.σ. αραβικό ακρωνύμιο του Ισλαμικού Κράτους) και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις”, κατέληξε ο Ράαμπ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι