Το μυστήριο του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη – Τι βρήκε ο ιατροδικαστής;

Ζάκυνθος

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με συνεπακόλουθο πνιγμό ως αιτία θανάτου, είναι το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τον ξαφνικό χαμό του πρώην υπουργού, Σήφη Βαλυράκη.

Ο ιατροδικαστής, Νίκος Καλόγριας, κατά την εξέταση διαπίστωσε τραύματα στην κεφαλή και τον λαιμό, πιθανότατά από την προπέλα του φουσκωτού σκάφους του 77χρονου πολιτικού. Από τη νεκροψία δεν προέκυψε κάποιο παθολογικό εύρημα, για παράδειγμα κάποιο καρδιακό επεισόδιο, που να οδήγησε στην πτώση του μέσα στη θάλασσα, οπότε οι πιθανότερές εκδοχές είναι το ατύχημα ή κάποια λιποθυμία. Υπενθυμίζεται ότι ο Σήφης Βαλυράκης βρέθηκε νεκρός την Κυριακή κοντά στο μικρό νησί Πεζονήσι Ερέτριας από το λιμενικό σώμα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx