Το νέο βιβλίο από τη Μάρα Μεϊμαρίδη θα είναι μόνο για άνω των 35

Το νέο βιβλίο της Μάρας Μειμαρίδη θα είναι μόνο για άνω των 35, Κατερίνα Σταματελοπούλου

Το νέο βιβλίο της Μάρας Μεϊμαρίδη θα κυκλοφορήσει σύντομα και όπως σε όλα τα βιβλία της, η μεταφυσική έχει τον πρώτο λόγο. Μιας και η διάσημη συγγραφέας πιστεύει ότι είναι μια επιστήμη που οι κανόνες της δεν έχουν ακόμα ανακαλυφθεί. Η γνώση είναι πηγή ζωής και έμπνευσης και μια διαδικασία που δεν σταματά ποτέ για τη Μάρα Μεϊμαρίδη.

Στη συνέντευξη με την Κατερίνα Σταματελοπούλου για το SLpress.gr, χειμαρρώδης όπως πάντα, μιλά για την μεταφυσική και τις επιδράσεις της. Αλλά και για το βιβλίο της που θα κυκλοφορήσει σύντομα, με πολύ ιδιαίτερο θέμα, που δεν αφορά μόνο τους Έλληνες. Σκοπός της είναι το νέο βιβλίο να κυκλοφορήσει στο εξωτερικό, ενώ, δηλώνει ότι θα απευθύνεται μόνο στους άνω των 35 ετών!

Επίσης, σχολιάζει την επιρροή της τεχνολογίας στην σημερινή κοινωνία και τον ρόλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Και δεν παραλείπει να αναφερθεί, με καυστικό χιούμορ, στην συμμετοχή της στο τηλεοπτικό show “Just the Two of Us”.

Η Μάρα Μεϊμαρίδη είναι μια γυναίκα πολυπράγμων. Είναι επιστήμονας ανθρωπολόγος και η έρευνα της για τα “Εθνικά Πρότυπα Ανάπτυξης Ελληνοπαίδων” χρησιμοποιείται στα βιβλιάρια υγείας των παιδιών. Με πλούσια συγγραφική δραστηριότητα και με το βιβλίο της οι “Μάγισσες της Σμύρνης” να έχει γίνει best seller στην Ελλάδα. Ενώ, έχει μεταφραστεί και έχει πουλήσει χιλιάδες αντίτυπα σε πολλές χώρες στο εξωτερικό.

Το βιβλίο οι “Μάγισσες της Σμύρνης” αποτέλεσε το έναυσμα για να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στην παραγωγή προϊόντων ομορφιάς και αξεσουάρ. Όπως λέει η Μάρα Μεϊμαρίδη οι αναγνώστριες ζητούσαν τις συνταγές ομορφιάς που περιγράφονταν στο βιβλίο και έτσι δημιουργήθηκε το “Μποτέ της Ευταλίας”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι