Το “Ατσάλινο Βέλος” Ελλάδας και Κύπρου… Εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ

Το “Ατσάλινο Βέλος” Ελλάδας και Κύπρου… Εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο από την κοινή άσκηση Ελλάδας – Κύπρου «Ατσάλινο Βέλος» έδωσε στη δημοσιότητα η Εθνική Φρουρά. Τα στρατιωτικά γυμνάσια έλαβαν χώρα από τις 14 έως τις 17 Οκτωβρίου, σε διάφορα σημεία του χερσαίου, θαλάσσιου και εναέριου χώρου της Κύπρου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, εκτελέστηκαν ασκήσεις διπλής ενεργείας, επιθετικές και αμυντικές επιχειρήσεις και εφαρμογή διαφόρων τακτικών, με εμπλοκή όλων των μονάδων της Εθνικής Φρουράς. Η τελική φάση των γυμνασίων έλαβε χώρα στο πεδίο βολής Καλού Χωριού, όπου συμμετείχαν και μαχητικά αεροσκάφη της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

https://www.youtube.com/watch?v=Iw5uYaqCa64

Την ίδια ώρα, στον θαλάσσιο χώρο της Κύπρου, πραγματοποιήθηκε η άσκηση «Passex», όπου έλαβε μέρος η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού. Το «παρών» στην τελική φάση έδωσε και ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου, Σάββας Αγγελίδης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι