Το ρεύμα σκότωσε 39χρονο υπάλληλο της ΑΔΜΗΕ – Τον δεύτερο φέτος

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Ένας 39χρονος άνδρας έπαθε ηλεκτροπληξία μετά την ολοκλήρωση των εργασιών επιδιόρθωσης βλάβης στα Λαζαρέτα, στον υποσταθμό της Ζακύνθου σήμερα το μεσημέρι.

Ο άτυχος άνδρας ήταν εργαζόμενος στη Διεύθυνση Συντήρησης Συστήματος Μεταφοράς. Αρμόδια στελέχη της Διοίκησης του ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) μεταβαίνουν στη Ζάκυνθο, προκειμένου να διερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος. Διενεργείται προανάκριση και θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση.

Πάντως βρέθηκε νεκρός από συναδέλφους του στις 3 μ.μ. και οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ότι καθώς πραγματοποιούσε συντήρηση στα δίκτυα υψηλής τάσης που φθάνουν στο νησί, χτυπήθηκε από υψηλή τάση και πέθανε ακαριαία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος υπάλληλος κατάγεται από το Αγρίνιο και έχει δύο παιδιά. Πριν από λίγους μήνες είχε σκοτωθεί από ηλεκτροπληξία από ρεύμα υψηλής τάσης και άλλος άνδρας στο νησί.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι