Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 η Λυδία Κονιόρδου στον “Παρνασσό” για τον “Ίωνα”

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 η Λυδία Κονιόρδου στον “Παρνασσό” για τον “Ίωνα”

Το Θεατρικό Εργαστήριο που διοργανώνεται από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ με Διευθυντή τον Καθηγητή δρα Φίλιππο Νικολόπουλο και συντονιστή-εισηγητή τον δρα Κωνσταντίνο Μπούρα θα φιλοξενήσει το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, 13:00, την Λυδία Κονιόρδου, που έχει σκηνοθετήσει τον «Ίωνα» του Ευριπίδη και έχει υποδυθεί την Κρέουσα σε εκείνη την μνημειώδη παράσταση τού Εθνικού Θεάτρου.

Θα προβληθούν αποσπάσματα. Ελεύθερη είσοδος. Για όσους/όσες παρακολουθούν τακτικά το Θεατρικό Εργαστήριο με θέμα «Τα υβριδικά δράματα τού Ευριπίδη» Θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής. Μελλοντικοί προσκεκλημένοι μας: Δημήτρης Παπαδημητρίου-Βερόνικα Δαβάκη, Μαρία Δημάκη-Ζώρα κ.ά. (ο κατάλογος παραμένει ανοικτός).

Προετοιμάζεται παράσταση τού υβριδικού δράματος “Ίων” τού Ευριπίδη σε μετάφραση και σκηνοθεσία από τον ποιητή, θεατρολόγο, μεταφρασεολόγο και κριτικό Δρα Κωνσταντίνο Μπούρα. Η παράσταση αυτή προγραμματίζεται για την κεντρική αίθουσα τού Φιλολογικού Συλλόγου “Παρνασσός” περί τα τέλη Μαΐου 2024.

Η όλη εκδήλωση καλύπτεται από live streaming.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι