Παυλόπουλος για προεδρολογία: «Ο Θεός ξέρει», αλλά «δεν θα μείνω χωρίς δουλειά»

Παυλόπουλος για προεδρολογία: «Ο Θεός ξέρει», αλλά «δεν θα μείνω χωρίς δουλειά»

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, στο Βελβεντό Κοζάνης όπου ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους και για τα σενάρια διαδοχής του, τα οποία έχουν φουντώσει το τελευταίο διάστημα.

Στο “Μετόχι” του Βελβεντού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ρωτήθηκε αν θα είναι η τελευταία του επίσκεψη του με την ιδιότητα του Προέδρου και η απάντησή του ήταν: «Ο Θεός ξέρει».

Ένα από τους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες συμπλήρωσε όμως «Και ο Κυριάκος κύριε πρόεδρε» και ο Προκόπης Παυλόπουλος έκοψε με τρόπο τη συζήτηση, επαναλαμβάνοντας «Μονο ο Θεός».

Λίγη ώρα αργότερα πάντως, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος του συνεταιρισμού “ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού”, απάντησε με χιούμορ, αλλά και με νόημα: «Δεν θα μείνω χωρίς δουλειά».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version