Το Συμβούλιο Επικρατείας απέρριψε το αίτημα του Κουφοντίνα

Τέσσερα χρόνια η ποινή στον 23χρονο για σουγιάδες και βεγγαλικά

Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε το αίτημα των συνηγόρων του Δημήτρη Κουφοντίνα για έκδοση προσωρινής διαταγής που θα μπλόκαρε την απόφαση μεταγωγής του στις φυλακές Δομοκού.

Το αίτημα των συνηγόρων του Κουφοντίνα απορρίφθηκε με το σκεπτικό, ότι το ΣτΕ δεν έχει αρμοδιότητα,από την Πρόεδρο του Δικαστηρίου Ειρήνη Μαίρη Σάρπ, σύμφωνα με την Καθημερινή. Όσον αφορά στην αίτηση για την για τη νομιμότητα η μη της μεταγωγής του, η εκδίκαση της προσδιορίστηκε στις 2 Απριλίου. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας προσέφυγε στο ΣτΕ μετά τη δεύτερη απόρριψη αιτήματος για μεταγωγή του από τις φυλακές Δομοκού στον Κορυδαλλού, με σχετικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι