Το Τόκιο επιδιώκει στενή συνεργασία με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάιντεν

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Γιοσιχίντε Σούγκα δήλωσε σήμερα ότι σκοπός του είναι να υπάρξει συνεργασία με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ, τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν, για να ενισχυθεί η συμμαχία των δύο χωρών και να διασφαλιστεί η ειρήνη και η ευημερία στην περιφέρεια της Ασίας.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Σούγκα διευκρίνισε ότι δεν έχει ακόμη κανονιστεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μπάιντεν ούτε έχει προγραμματιστεί επίσκεψή του στις ΗΠΑ, πρόσθεσε ωστόσο πως επιθυμεί να γίνουν και τα δύο εν ευθέτω χρόνω.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx