Τον φρουρό της οικίας της Προέδρου θεωρεί πιθανότερο στόχο η ΕΛΑΣ για τις μολότοφ

Τον φρουρό της οικίας της Προέδρου θεωρεί πιθανότερο στόχο η ΕΛΑΣ για τις μολότοφ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι στόχος των νεαρών ατόμων που έριξαν μολότοφ τη νύχτα έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου Ιωάννας Κλάπα στου Παπάγου, ήταν κυρίως ο φρουρός, ο οποίος και τραυματίστηκε στο χέρι και στο πρόσωπο και πιθανώς, να υπήρχε και ένα δεύτερο μήνυμα προς τη δικαιοσύνη. Αυτό θα φανεί από την ανάληψη ευθύνης, εάν και εφ΄όσον αυτή σταλεί.

Ο ηλικίας 42 ετών φρουρός νοσηλεύεται στο 401 με εγκαύματα β’ βαθμού. Οι έρευνες στρέφονται πιθανόν σε νέα πρόσωπα του αντιεξουσιαστικού χώρου και ένα σενάριο είναι αυτή να ήταν πρώτη τους ενέργεια. Προβληματίζει το γεγονός ότι οι δράστες ήταν πάνω από τρεις μάλλον και δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να τραυματίσουν σοβαρά ή και να σκοτώσουν τον φρουρό.

Ο “μεγάλος” αριθμός των ατόμων που συμμετείχαν πάντως, μπορεί και να λειτουργήσει υπέρ της ΕΛΑΣ, γιατί στατιστικά, όσο περισσότερα άτομα αναμιγνύονται σε μια ενέργεια, τόσο πιο εύκολα αυτή διαλευκάνεται.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι