“Τον σκότωσα για να σώσω τη μάνα μου” είπε ο 35χρονος πατροκτόνος του Περιστερίου

48χρονος ψυχασθενής φέρεται να μαχαίρωσε και να έκαψε την μητέρα του

Ο δράστης μαχαίρωσε μανιωδώς τον πατέρα, σε βαθμό να μαχαιρώσει ακόμα και το δικό του χέρι

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε ο 35χρονος πατροκτόνος από το Περιστέρι, όπου είχε την συμπαράσταση της μητέρας του. Η εισαγγελία άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοφορία- οπλοχρησία. Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Όπως επανέλαβε και στην εισαγγελία, ο μεθυσμένος πατέρας του επιτέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής για άλλη μία φορά στην 66χρονη μητέρα του και τότε άρπαξε ένα μαχαίρι και τον σκότωσε. «Θόλωσα, ήθελα να σώσω τη μλαβα μου, ήταν βίαιος απέναντι σε όλους», είπε. Μετά το έγκλημα, είχε τηλεφωνήσει ο ίδιος στην αστυνομία και περίμενε στο σπίτι να τον συλλάβουν. Το θύμα, 62 ετών, είχε προκαλέσει και άλλες φορές επεισόδια με ενδοοικογενειακή βία. Είχε ελληνική υπηκοότητα με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πολλά στη σορό του. Τραύματα από το μαχαίρι έφερε και ο δράστης, καθώς αυτοτραυματίσθηκε την ώρα που χτυπούσε με μανία τον πατέρα του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι