Τώρα ο Τραμπ είναι υπέρ της μάσκας

Νέα κατολίσθηση στην Κόρινθο – Ξανάκλεισε ο Ισθμός

Μετά τις σφοδρές επικρίσεις που έχει δεχτεί ο Τραμπ, που δεν φοράει δημοσίως ποτέ μάσκα, δήλωσε σήμερα ότι βεβαίως και θα φορούσε εάν βρισκόταν σε χώρο στον οποίο θα ήταν σε στενή επαφή με άλλους ανθρώπους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Fox Business Network αφού είπε ότι είναι υπέρ της μάσκας, συμπλήρωσε ότι θεωρεί το μέτρο προαιρετικό και ότι κατά την άποψή του δεν θα έπρεπε να γίνει υποχρεωτικό σε πανεθνικό επίπεδο «επειδή υπάρχουν πολλά μέρη στη χώρα όπου οι άνθρωποι κατοικούν σε μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους».

Ο Τραμπ έχει βρεθεί απομονωμένος ακόμη και εντός του Ρεπουμπλικανικού κόμματος επειδή δεν προωθεί τη χρήση της μάσκας από τους Αμερικανούς πολίτες, την ώρα που οι μολύνσεις αυξάνονται σε πολλές πολιτείες.

Ο Ρεπουμπλικάνος Μιτς Μακόνελ, ο επικεφαλής της πλειοψηφίας στη Γερουσία, είπε στο κανάλι Fox ότι οι δηλώσεις του προέδρου είναι καλοδεχούμενες.

«Νομίζω ότι βοηθούν», σχολίασε.

Άλλοι επέμειναν από καιρό ότι ο Πρόεδρος θα έπρεπε να δίνει το παράδειγμα φορώντας μάσκα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι