Τουλάχιστον 100 προσαγωγές σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης σε πανεπιστήμιο της Βοστώνης

Τουλάχιστον 100 προσαγωγές σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης σε πανεπιστήμιο της Βοστώνης

Σε προσαγωγές τουλάχιστον 100 ατόμων στο πανεπιστήμιο Northeastern της Βοστώνης προχώρησε η αστυνομία της πόλης, λόγω «αντισημιτικών ύβρεων» που ακούστηκαν σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης, σύμφωνα με το πανεπιστήμιο.  

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, οι προσαγωγές έγιναν καθώς κάποιοι διαδηλωτές «ξεπέρασαν τα όρια». Παράλληλα, το Northeastern αναφέρει ότι η αστυνομία της πανεπιστημιούπολης υποστηριζόμενη από τις τοπικές αρχές διέλυσαν μια «κατάληψη χωρίς άδεια» που έλαβε χώρα στην πανεπιστημιούπολη.

Σημειωτέον ότι, οι διαδηλώσεις κατά του πολέμου που διεξάγει το Ισραήλ στη Γάζα ξεκίνησαν στις αρχές Απριλίου στο αμερικανικό πανεπιστήμιο Κολούμπια και εξαπλώθηκαν σε πανεπιστημιουπόλεις ανά τη χώρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version