Τουλάχιστον τρεις νεκροί στις ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις στην Ουκρανία

Η Ρωσία λέει πως απέτρεψε επίθεση της Ουκρανίας με drones

Τουλάχιστον 3 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ουκρανία στα νέα ρωσικά πλήγματα τη νύχτα που πέρασε, ανακοίνωσαν σήμερα οι ουκρανικές αρχές, τη στιγμή που η Μόσχα δηλώνει ότι θέλει να εντείνει τις επιθέσεις της κατά της γειτονικής της χώρας.

“Ο εχθρός έριξε δεκάδες πυραύλους σε πόλεις και χωριά” και “μέχρι στιγμής, 33 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και 2 σκοτωθεί”, αναφέρει σε ανάρτησή του στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram ο αναπληρωτής προσωπάρχης της ουκρανικής προεδρίας Ολέξι Κουλέμπα.

Οι περιφερειακές αρχές του Χαρκόβου, στην ανατολική Ουκρανία, ανακοίνωσαν παράλληλα τον θάνατο “μιας 62χρονης”, η οποία έχασε τη ζωή της από ρωσικό πλήγμα “σε σπίτι”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι