Τούρκος εκπρόσωπος υπουργείου Άμυνας: Εμείς είμαστε έτοιμοι και για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Τούρκος εκπρόσωπος υπουργείου Άμυνας: Εμείς είμαστε έτοιμοι και για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Η πιθανότητα ενός τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου δεν είναι καθόλου απίθανη και η Τουρκία είναι πλήρως προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε απειλή, δήλωσε σήμερα ο αρχιπλοίαρχος Ζεκί Ακτούρκ, εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Άμυνας κατά την εβδομαδιαία ενημέρωση Τύπου.

Ειδικότερα είπε: «Αν ρωτάτε, αν υπάρχει κίνδυνος ενός ολοκληρωτικού τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου, όπως στον Α’ και Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, φυσικά και είναι μια πιθανότητα», είπε ο αρχιπλοίαρχος. «Ως Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κάνουμε τις εκτιμήσεις μας σχετικά με την άμυνα και την ασφάλειά μας και επικαιροποιούμε τα σχέδιά μας υπό το φως των νέων εκτιμήσεων. Ο τουρκικός στρατός είναι ένας δυναμικός στρατός. Δεν θέλουμε φυσικά να γίνει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος, αλλά σας διαβεβαιώ ότι είμαστε μία από τις πιο καλά προετοιμασμένες χώρες για αυτό το ενδεχόμενο», είπε ο Ακτούρκ.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι