Τουριστική απόβαση Αράβων στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη

Τουριστική απόβαση Αράβων στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη

Το πιο πολυσυζητημένο και ανατρεπτικό σχέδιο ονομάζεται «Buroj Ozone» και αφορά την Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Στην παρθένα φύση του βουνού Μπιελάσνιτσα, ένας επενδυτής από το Ντουμπάι σχεδιάζει να χτίσει το μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο σε όλη τη νοτιο-ανατολική Ευρώπη.

Στρατηγικά τοποθετημένο ανάμεσα σε ποτάμια γλυκού νερού και τις υπέροχες οροσειρές της χώρας θα προσφέρει τα πιο υγιή και αναζωογονητικά πρότυπα κατοικιών, σύμφωνα με τον εμπνευστή της πόλης. Συγκεκριμένα, στην περιοχή θα γίνουν διαθέσιμες πολυτελείς βίλες, ξενοδοχεία, εστιατόρια και άλλοι χώροι ψυχαγωγίας. Όσον αφορά το όνομα της πόλης που περιέχει τη λέξη όζον, η χρήση της γίνεται για έναν απλό λόγο. Αυτό το πολυτελές συγκρότημα υποστηρίζεται ότι θα κρατά ασφαλείς τους επισκέπτες του, μέσα σε ένα καθαρό περιβάλλον, όπως το όζον της ατμόσφαιρας προστατεύει τον πλανήτη μας από την ακτινοβολία. Οι τιμές πώλησης τμημάτων του υπερπολυτελούς θερέτρου βρίσκονται στα ύψη, αφού ξεκινούν από 2.500 ευρώ και φτάνουν μέχρι τις 30.000!

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι