Τουρκία: Κλείνει τα αεροδρόμια στους Βρετανούς λόγω μετάλλαξης

Πέθαναν δύο μη εμβολιασμένοι γιατροί

Το απόγευμα της Παρασκευής, κατά την ενημέρωση του Τύπου από το υπουργείο Υγείας της χώρας, για την πορεία της πανδημίας, έγινε γνωστό πως 15 άτομα, προερχόμενα από τη Βρετανία, βρέθηκαν θετικά στο νέο, μεταλλαγμένο στέλεχος του κορωνοϊού και τέθηκαν σε καραντίνα.

Εν συνεχεία αποφασίστηκε η προσωρινή απαγόρευση πτήσεων από τη Βρετανία. Η μετάλλαξη περί ης ο λόγος έχει βρεθεί σε πολλές χώρες. Άγνωστο αν αναζητείται και βρέθηκε και στη δική μας. Λόγω των πολλών φοιτητών αλλά και εργαζομένων Ελλήνων στη Βρετανία, οι οποίοι ήρθαν για τις γιορτές στην Ελλάδα, γίνονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι, πλην όμως οι δημοσιογράφοι δεν γνωρίζουμε τα αποτελέσματά τους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι