Τουρκία: “Πρέσβεις του διαβόλου οι Ρώσοι”- Άνδρας μαχαίρωσε τρεις στην Πόλη!

Στις 6 Οκτωβρίου και με νέα σύνθεση οι διερευνητικές με την Τουρκία

Ο άνδρας που επιτέθηκε με μαχαίρι σε τρεις Ρώσους στην Κωνσταντινούπολη, το έκανε γιατί πίστευε ότι ήταν «πρέσβεις του διαβόλου», σύμφωνα με πηγή των τουρκικών Αρχών στο ρωσικό πρακτορείο Sputnik, τονίζοντας ότι ο δράστης πάσχει από ψυχική διαταραχή. Ένα από τα θύματα, μια γυναίκα, που φέρει εννέα τραύματα, είναι σε σοβαρή κατάσταση, αλλά «οι γιατροί δηλώνουν ότι ξεπέρασε την δύσκολη κατάσταση και υπάρχει τάση βελτίωσης» ανέφερε η πηγή.

«Ο δράστης έδωσε κατάθεση, σύμφωνα με την οποία, αυτοί οι άνθρωποι ήταν όλοι τους πρέσβεις του διαβόλου. Πάσχει από ψυχική διαταραχή. Όπως είπε, δεν ζήτησε από τους Ρώσους να του δώσουν χρήματα, δεν ήταν αυτός ο λόγος πίσω από την επίθεση» επισήμανε. Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε διαπράξει στο παρελθόν 26 αδικήματα, όπως εσκεμμένος τραυματισμός, φθορά δημόσιας περιουσίας, παράνομη κατοχή όπλων και κλοπή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι