Τουρκική Βουλή: Πιάστηκαν στα χέρια, γιατί είπαν ότι ο Ερντογάν έκανε πλάτες στον Οτζαλάν

Στις 6 Οκτωβρίου και με νέα σύνθεση οι διερευνητικές με την Τουρκία

Στα χέρια πιάστηκαν στο τουρκικό κοινοβούλιο, καθώς βουλευτές του κυβερνητικού κόμματος ΑΚΡ και της αντιπολίτευσης πιάστηκαν στα χέρια, μόλις ο βουλευτής του αντιπολιτευομένου Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Ενγκίν Οζκότς, κατηγόρησε τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι «στο παρελθόν ασκούσε φιλοκουρδική πολιτική και είχε έρθει σε συμφωνία με τον Οτζαλάν».

«Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε συμφωνήσει με το ΡΚΚ, όπως και με τον Οτζαλάν και είχε δώσει εντολές στους νομάρχες, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δεκάδες στρατιώτες μας. Αυτό δεν θα το αφήσουμε να ξεχαστεί», είπε ο βουλευτής.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την οργή των βουλευτών της συμπολίτευσης, ακολούθησε το πανδαιμόνιο και η κρατική τηλεόραση διέκοψε την μετάδοση της συνεδρίασης του κοινοβουλίου. Κυκλοφόρησαν ωστόσο φωτογραφίες που δείχνουν στιγμιότυπα με τους βουλευτές να έχουν πιαστεί στα χέρια.

«Ρινγκ» το τουρκικό κοινοβούλιο: Γιατί πιάστηκαν στα χέρια βουλευτές (vid)

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι