Τουρκικό έδαφος η Κύπρος σε χάρτη του υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας

Τουρκικό έδαφος η Κύπρος σε χάρτη του υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας

Ανάρτηση στον λογαριασμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας στο Twitter, απεικονίζει χάρτη, ο οποίος εμφανίζει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος.

Ως έδαφος της Τουρκίας παρουσιάζεται η Κύπρος σε νέο χάρτη, ο οποίος αναρτήθηκε στο Twitter του υπουργείου Εθνικής Άμυνας της γειτονικής χώρας.

Η επίμαχη ανάρτηση, η οποία αναφέρεται στην 68η επέτειο από την είσοδο της Άγκυρας στο ΝΑΤΟ, απεικονίζει έναν παγκόσμιο χάρτη, με τα εδάφη της Τουρκίας να εμφανίζονται με κόκκινο χρώμα.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από τον συγκεκριμένο χάρτη, με το ίδιο χρώμα παρουσιάζεται και η Κύπρος.

​Σε μία δεύτερη ανάρτηση, παράλληλα, δημοσιεύεται σύντομο βίντεο από τη συνδρομή του τουρκικού στρατού στις νατοϊκές δραστηριότητες.

«Η Τουρκία θα παραμείνει ένα σημαντικό μέλος της Συμμαχίας σε πολιτικό, στρατιωτικό και επικοινωνιακό επίπεδο» επισημαίνεται επίσης.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx