Τουρκικός Τύπος: Τραυματίας ψαράς από ελληνικές δυνάμεις

Έκρηξη σε εργοστάσιο εκρηκτικών στα Γρεβενά

Με ανακοίνωσή του το τουρκικό Λιμενικό κάνει λόγο για έναν τραυματία ψαρά. Η ίδια ανακοίνωση ισχυρίζεται ότι ελληνικές δυνάμεις άνοιξαν πυρ εναντίων δύο τουρκικών αλιευτικών, ανατολικά απ’ τη Χίο. Ο τουρκικός Τύπος αναφέρει ότι το τραύμα που σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση φέρει ο ψαράς, βρίσκεται στην περιοχή του ποδιού.

Το συμβάν φέρεται να έλαβε χώρα το απόγευμα της 22ης Φεβρουαρίου. Ο τραυματίας λέγεται ότι νοσηλεύεται στο Τσεσμέ, ενώ δυνάμεις ιατρικές ενίσχυσης που έσπευσαν στο σημείο δεν εντόπισαν ελληνικά στοιχεία στην κοντινή περιοχή. Αναφέρεται επίσης ότι η αρμόδια εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα για το συμβάν, χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτο» το να δέχονται επίθεση ανυπεράσπιστοι ψαράδες από ελληνικά στοιχεία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι