Τούρκοι: Μετρήστε το μπόι σας μη σας βρει ελληνική τραγωδία

Τούρκοι: Μετρήστε το μπόι σας μη σας βρει ελληνική τραγωδία

Νέο τουρκικό παραλήρημα, αυτή τη φορά από τον εκπρόσωπο του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας, τον Ομέρ Τσελίκ.

Αφού απειλεί και ειρωνεύεται καταλήγει στο ότι εμείς δεν θέλουμε διάλογο επειδή μισούμε τους Τούρκους και δεν αναγνωρίζουμε την νόμιμη υφαλοκρηπίδα τους:

“Η Ελλάδα κάνει παιχνίδια που ξεπερνάνε το μπόι της. Την προειδοποιούμε να αφήσει το θέατρο μέσω της διπλωματίας γιατί μπορεί να μετατραπεί σε ελληνική τραγωδία. Δεν θα είμαστε εμείς υπεύθυνοι. Δεν έχουμε τίποτα να σας παραχωρήσουμε ούτε από την Γαλάζια Πατρίδα μας, ούτε από την Πατρίδα των Αιθέρων ούτε από την Πατρίδα της Ξηράς. Αν μιλάτε για δικαιοσύνη σας υπενθυμίζουμε πως την υφαλοκρηπίδα μας στην ανατολική Μεσόγειο την έχουμε κηρύξει το 2004, το 2013, και το 2019. Η δράση του Ορούτς Ρείς του Γιαβούζ και του Μπαρμπαρός είναι εντός της Γαλάζιας Πατρίδας μας και το Ναυτικό μας τα προστατεύει. Έλληνες και Ελληνοκύπριοι κόψτε την εχθρότητα εναντίον των Τούρκων και των Τουρκοκυπρίων. Αν θέλετε σταθερότητα ελάτε να μιλήσουμε”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx