Τούρκοι προς Μάας: Αν η Ελλάδα κάνει ό,τι θέλει, θα κάνουμε κι εμείς αυτό που πρέπει

Υποχρεωτικός εμβολιασμός και στην Γερμανία

Νέες απειλές εξαπέλυσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε με τον Γερμανό ομόλογό του Χάικο Μάας.

«Η Ελλάδα δεν πρέπει να επηρεάζεται από άλλες χώρες και να κάνει οπουδήποτε θέλει ασκήσεις και αλλά βήματα, σε διαφορετική περίπτωση δε θα έχουμε μόνο ατύχημα, αλλά θα κάνουμε αυτό που πρέπει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσαβούσογλου με τον Μάας να το αφήνει ασχολίαστο.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ προσέθεσε ότι «η Ελλάδα διεκδικεί άδικα θαλάσσιο χώρο σε ένα νησί που βρίσκεται σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από την Τουρκία. Οι Έλληνες μιλούν για διεθνές δίκαιο, αλλά δεν εφαρμόζουν τις αποφάσεις του Διεθνούς Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Πρέπει να ονομάζονται Τούρκοι η μειονότητα στη Θράκη» δήλωσε με θεατή τον Μάας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι