Τραμπ για Μπάιντεν: «Είναι πανίβλακας, όλος ο κόσμος γελάει μαζί του»

Γιατί το δικαστήριο κατηγορεί τον Τραμπ για συνομωσία "κατά του Αμερικανικού κράτους"

«Παντελώς βλάκα», χαρακτήρισε ο Ντόναλντ Τραμπ τον Τζο Μπάιντεν κατά την ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Νιου Τζέρσεϊ, υποστηρίζοντας ότι ο νυν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών «έχει κάνει τεράστια ζημιά στη χώρα» και πως «όλος ο κόσμος γελά μαζί του».

Ο Τραμπ, που βρίσκεται αντιμέτωπος με πληθώρα νομικών προβλημάτων τους τελευταίους μήνες, κατηγόρησε τον Αμερικανό πρόεδρο ότι βρίσκεται πίσω από τις δικαστικές του διώξεις. «Δεν το κάνεις αυτό στους αντιπάλους σου. Μπορεί να συμβαίνει σε τριτοκοσμικές χώρες ή σε μπανανίες, αλλά δεν πρέπει να συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 77χρονος υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών χρησιμοποίησε στη συνέχεια άκρως απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον Μπάιντεν: «Αν πάρουμε τους 10 χειρότερους προέδρους στην ιστορία αυτής της χώρας και προσθέσουμε τη ζημιά που έχουν κάνει… αυτή δεν φτάνει τη ζημιά που έχει προκαλέσει αυτός ο πανίβλακας».

«Είναι ηλίθιος, δεν είναι έξυπνος άνθρωπος, ποτέ δεν ήταν» επέμεινε ο Τραμπ, μπροστά σε πλήθος δεκάδων χιλιάδων υποστηρικτών του. «Μιλάω γι’ αυτόν διαφορετικά τώρα, γιατί το παιχνίδι έχει χοντρύνει. Είναι ένας κακός άνθρωπος. Είναι ο χειρότερος πρόεδρος που υπήρξε ποτέ, σε οποιαδήποτε χώρα. Όλος ο κόσμος γελάει μαζί του, είναι ανόητος», συμπλήρωσε ο 77χρονος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι