Τραγωδία στον Αλμυρό – Άνδρας κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του

Τραγωδία στον Αλμυρό - Άνδρας κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας το βράδυ της Δευτέρας, έξω από χωριό του Αλμυρού, όταν εγκλωβίστηκε μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητό του.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα ότι φλέγεται αυτοκίνητο κοντά στον Νέο Πλάτανο του Αλμυρού. Στην περιοχή έσπευσαν 11 πυροσβέστες οι οποίοι προσπαθώντας να κατασβέσουν την φωτιά, εντόπισαν βρήκαν τη σορό του εγκλωβισμένου οδηγού που είχε απανθρακωθεί.

Από τα στοιχεία προκύπτει ότι το αυτοκίνητο ενώ εκινείτο στον δρόμο, έξω από το χωριό Νέος Πλάτανος και περνούσε πάνω από γέφυρα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε στο κενό. Το αποτέλεσμα ήταν να αρπάξει φωτιά και να τυλιχθεί στις φλόγες.

Ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο, δεν μπόρεσε να βγει από αυτό και κάηκε ζωντανός. Προανάκριση για το τραγικό δυστύχημα διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Αλμυρού.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι