Τραμπ: Απατεώνες Μπάιντεν και Χάρις – Τρελή αριστερή η χειρότερη αντιπρόεδρος στην ιστορία μας

Τραμπ: Απατεώνες Μπάιντεν και Χάρις – Τρελή αριστερή η χειρότερη αντιπρόεδρος στην ιστορία μας

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ντόναλντ Τραμπ, εξαπολύοντας σφοδρά πυρά κατά της Καμάλα Χάρις και του Μπάιντεν.

Ο Τραμπ χαρακτήρισε θλιβερό το διάγγελμα του Μπάιντεν και εν συνεχεία “περιέλαβε” την Καμάλα Χάρις που την χαρακτήρισε ακραία αριστερή και δολοφόνο μωρών, επειδή είναι κατά των αμβλώσεων. «Θέλουν να σκοτώνουν και μωρά 8 μηνών», είπε ο Τραμπ. Πολιτικά χαρακτήρισε την Χάρις πιο αριστερή και από τον Σάντερς και πρόσθεσε ότι δημοσκόπηση έδειξε πως ο κόσμος την θεωρεί τη χειρότερο αντιπρόεδρο στην ιστορία των ΗΠΑ.

«Πώς γίνεται η χειρότερη αντιπρόεδρος να κατέρχεται ως υποψήφια πρόεδρος; Μου είπαν ότι μετά τη σφαίρα που παραλίγο να φάω έγινα καλύτερος άνθρωπος και πιο ήπιος, αλλά δεν έγινα. Αυτοί οι δύο ήταν και παραμένουν επικίνδυνοι και ψεύτες και άχρηστοι. Η Χάρις θα καταστρέψει την χώρα αν εκλεγεί», είπε μεταξύ άλλων ο Ντόναλντ Τραμπ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx