Τραμπ: Δύσκολο να αποδεχθούν μια ποινή φυλάκισης οι οπαδοί μου

Τραμπ: Δύσκολο να αποδεχθούν μια ποινή φυλάκισης οι οπαδοί μου

Το ενδεχόμενο μιας ποινής φυλάκισης, θα μπορούσε να φέρει «σε σημείο ρήξης τους οπαδούς μου», προειδοποίησε ο Ντόναλντ Τράμπ σε συνέντευξη που μεταδόθηκε σήμερα (02.06.2024) από το Fox News.

Μία επιβολή ποινής φυλάκισης «θα ήταν δύσκολο για το κοινό μου να την αποδεχθεί», απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Η ετυμηγορία στην υπόθεση του χρηματισμού της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς , η πρώτη καταδικαστική απόφαση κατά πρώην προέδρου στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν θα εμποδίσει τον Τραμπ να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, ακόμη και στην περίπτωση καταδίκης του σε ποινή φυλάκισης.

Στην σημερινή του συνέντευξη ο Τραμπ δήλωσε επίσης ότι η δίκη ήταν «πολύ δύσκολη» για την σύζυγό του Μελάνια, η οποία δεν βρέθηκε στο πλευρό του στο δικαστήριο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι