Τραμπ: Η Γάζα μπορεί να γίνει καλύτερη από το Μονακό – Επικοινωνιακό θέμα οι απώλειες αμάχων

Φόβοι για πιθανό χτύπημα της Χεζμπολάχ στη Χάιφα - Τι φοβούνται Ισραήλ και ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι η Λωρίδα της Γάζας, η οποία βομβαρδίζεται εδώ και έναν χρόνο από τον ισραηλινό στρατό, έχει τις δυνατότητες να γίνει “ακόμα καλύτερη από το Μονακό” όταν ανοικοδομηθεί.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε κατά την πρώτη επέτειο της 7ης Οκτωβρίου, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε:

«Αυτό θα μπορούσε να είναι το ωραιότερο μέρος, με τις καιρικές συνθήκες που έχει, το νερό, τα πάντα, το κλίμα. Θα μπορούσε να είναι υπέροχο. Θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερο από το Μονακό. Θα μπορούσε να είναι το καλύτερο πράγμα στη Μέση Ανατολή”, είπε, χωρίς να αναφερθεί διόλου στην ανθρωπιστική κρίση ή στο ποιος θα ανοικοδομήσει τη Γάζα και σε ποιο κράτος θα ανήκει.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε εμφανιστεί ως ο απόλυτος υπερασπιστής του Ισραήλ όταν ξέσπασε ο πόλεμος με τη Χαμάς. Τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, δήλωσε: «Δεν είμαι και τόσο βέβαιος ότι μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο το Ισραήλ διεξάγει τις επιθέσεις του. Βλέποντας και τα κτίρια που έχουν γκρεμιστεί, συμπεραίνεις ότι το Ισραήλ χάνει τελείως στον πόλεμο της επικοινωνίας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx