Τραμπ: Μην ψηφίσετε την βοήθεια προς Ουκρανία -Μόνο ηλίθιοι θα ψήφιζαν

Ποινική δίωξη κατά Τράμπ – Η υπόθεση της πορνοστάρ επέστρεψε

Ο Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε τους Ρεπουμπλικανούς να μην ψηφίσουν το πακέτο βοήθειας 60 δις. για την Ουκρανία, αλλά να “κοιτάξουν” τι θα γίνει με το μεταναστευτικό και να αφήσουν τη βοήθεια προς ξένες χώρες.  Χαρακτήρισε την υπερψήφιση «αυτοκτονία για τους Ρεπουμπλικανούς και δώρο για τους Δημοκρατικούς, διότι αθωώνει τους Δημοκρατικούς από την άθλια δουλειά που έκαναν στο μεταναστευτικό και τα φορτώνει όλα στης πλάτες των Ρεπουμπλικανών».

Διαφωνεί με τη σύνδεση των πακέτων βοηθείας με το μεταναστευτικό, καθώς είναι προς ψήφιση πακέτα βοήθειας 60 δισ. δολαρίων προς Ουκρανία, 14 δισ. προς Ισραήλ, 10 δισ. σε ανθρωπιστική βοήθεια, 5 δισ. προς Ταϊβάν και άλλα κράτη της περιοχής, και 20 δισ. σε ένα νέο “ταμείο”για τη μεταναστευτική πολιτική.

«Μόνο ένας ηλίθιος ή ένας ριζοσπαστικός αριστερός Δημοκρατικός θα ψήφιζε αυτό το φρικτό πράγμα», έγραψε ο Τραμπ σε ανάρτησή του. «Χρειαζόμαστε ένα ξεχωριστό νομοσχέδιο για τη μετανάστευση, δεν πρέπει να συνδέεται με τη βοήθεια σε ξένη χώρα κατ΄ουδένα τρόπο», πρόσθεσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η συμφωνία άλλαξε πρόσφατα καθώς στο Κογκρέσο είχε σκαλώσει η βοήθεια προς Ουκρανία και οι Δημοκρατικοί δέχθηκαν “να νερώσουν το κρασί τους” λίγο στο μεταναστευτικό, με αντάλλαγμα να δεχτούν οι Ρεπουμπλικανοί το πακέτο προς Ουκρανία.  Ο Τραμπ θεωρεί τις μικροαλλαγές στο μεταναστευτικό πακέτο ασήμαντες και βλαβερές επί της ουσίας, και εκτιμά ότι όχι μόνον δεν είναι θετικό το όλο νομοσχέδιο, που βάζει απλώς ένα θεωρητικό όριο στις επιτρεπόμενες αφίξεις μεταναστών, αλλά θα φαίνεται στο τέλος  πως απέτυχε εξαιτίας των Ρεπουμπλικανών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι