Τραμπ: “Δεν είναι αποστολή των ΗΠΑ να τηρούν την τάξη στο Αφγανιστάν…”

Τραμπ: “Δεν είναι αποστολή των ΗΠΑ να τηρούν την τάξη στο Αφγανιστάν…”

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε στην ομιλία του ενώπιον του Κογκρέσου ότι σκοπός του είναι να αποσύρει τα στρατεύματα των ΗΠΑ από το Αφγανιστάν, τονίζοντας πως η χώρα του δεν έχει ως αποστολή την τήρηση της τάξης στη χώρα αυτή.

«Στο Αφγανιστάν, η αποφασιστικότητα και ο ηρωισμός των πολεμιστών μας μάς επέτρεψε να σημειώσουμε τεράστιες προόδους και ειρηνευτικές συνομιλίες βρίσκονται σε εξέλιξη», είπε ο Ρεπουμπλικάνος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για την Κατάσταση της Ένωσης.

«Δεν είναι ο δικός μας ρόλος να τηρούμε την τάξη για λογαριασμό άλλων χωρών», πρόσθεσε επαναλαμβάνοντας για νιοστή φορά πως πρόθεσή του είναι να «βάλει τέλος στον πιο μακρόχρονο πόλεμο» στον οποίο ενεπλάκη η χώρα του και να «ξαναφέρει τους στρατιώτες στην πατρίδα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version