Τραμπ: “Διώκτης του εγκλήματος” ο Τζουλιάνι

Τραμπ: "Διώκτης του εγκλήματος" ο Τζουλιάνι

Την ώρα που ο ρόλος του προσωπικού δικηγόρου του Τραμπ Ρούντι Τζουλιάνι μπαίνει στο μικροσκόπιο στο πλαίσιο της έρευνας στη Βουλή των Αντιπροσώπων για την παραπομπή του Τραμπ, ο Αμερικανός πρόεδρος υπεραμύνθηκε σήμερα της επιλογής του να του αναθέσει την υπόθεση της Ουκρανίας.

Ο Τραμπ δήλωσε στην εκπομπή “Fox & Friends” του δικτύου Fox News ότι έδωσε οδηγίες στον Τζουλιάνι να καταπολεμήσει τη διαφθορά στην Ουκρανία λόγω της φήμης του ως «μεγάλου διώκτη του εγκλήματος».

«Ο Ρούντι Τζουλιάνι είναι ένας από τους μεγαλύτερους διώκτες του εγκλήματος όλων των εποχών», δήλωσε ο Τραμπ, αναφερόμενος στον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης. Δήλωσε ότι η Ουκρανία είναι γνωστή ως διεφθαρμένη χώρα και ότι ο Τζουλιάνι ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για τη θέση αυτή.

Ο Τραμπ, εικάζοντας ότι η Βουλή θα εγκρίνει την απαγγελία κατηγοριών, τα λεγόμενα “άρθρα παραπομπής”, δήλωσε ότι επιθυμεί μια δίκη στην ελεγχόμενη από τους ρεπουμπλικάνους Γερουσία, όπου θα μπορούσε να αναμένει μια πιο ευνοϊκή έκβαση.

Δήλωσε ότι μεταξύ των μαρτύρων, που θα ήθελε να καταθέσουν σε μια δίκη στη Γερουσία, είναι ο πληροφοριοδότης, του οποίου η καταγγελία οδήγησε στην έρευνα για την παραπομπή του. Η ταυτότητα του συγκεκριμένου προσώπου δεν έχει γίνει γνωστή. «Θέλω μια δίκη», δήλωσε ο Τραμπ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι