Τραύμα στο κεφάλι υπέστη 10χρονος από βεγγαλικά σε γιορτή σχολείου – Σύλληψη προέδρου συλλόγου γονέων

Τραύμα στο κεφάλι υπέστη 10χρονος από βεγγαλικά σε γιορτή σχολείου – Σύλληψη προέδρου συλλόγου γονέων

Στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο παίδων της Πάτρας νοσηλεύεται ένας 10χρονος μαθητής, που τραυματίστηκε χθες το βράδυ από ρίψη βεγγαλικών στο προαύλιο σχολείου, στην περιοχή Καλλιθέα της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος φέρει τραύμα στο κεφάλι, καθώς και εγκαύματα στο πρόσωπο και τον λαιμό. Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου οργάνωσε πολιτιστικές εκδηλώσεις με αφορμή την λήξη της σχολικής χρονιάς. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων έγινε ρίψη βεγγαλικών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 10χρονος μαθητής, ο οποίος όμως δεν φοιτά στο συγκεκριμένο σχολείο.

Αμέσως μετά, ο ανήλικος διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, ενώ συνελήφθη από την αστυνομία η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, ως υπεύθυνη διοργάνωσης της εκδήλωσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι