Τρεις φόνοι συγκλονίζουν την Κρήτη – Σε βαλίτσα γέροντας – Μητροκτονία από ψυχασθενή

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του συμβίου  79χρονης γυναίκας η οποία εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής στραγγαλισμένη στο σπίτι της, στο Πασακάκι Χανίων. Ο ηλικίας 81 ετών σύντροφός της ανεζητείτο από το Σάββατο από την κόρη του καθώς δεν απαντούσε στο κινητό. Όταν βρέθηκε δολοφονημένη η 79χρονη και έλειπε ο άνδρας με τον οποίο συζούσε ο κόσμος δεν ήξερε τι να σκεφθεί.

Τελικά ο άτυχος συμβίος της βρέθηκε δολοφονημένος μέσα σε μια μεγάλη βαλίτσα, σε ένα σπιτάκι που η 79χρονη νοίκιαζε σε αλλοδαπό.

Είχε εκδοθεί μέχρι και silver alert για τον εντοπισμό του, ώσπου κάποιος σκέφτηκε να ψάξει στο ενοικιαζόμενο σπίτι ιδιοκτησίας της γυναίκας, ακριβώς δίπλα στο σπίτι όπου ζούσε με το άλλο θύμα.

Πλέον, οι έρευνες στρέφονται στον αλλοδαπό, ο οποίος έμενε στο σπίτι, όμως έχει εξαφανιστεί. Αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση για τον ακριβή τρόπο θανάτου του ηλικιωμένου.

Η 90χρονη μητέρα -θύμα της αρρώστιας του παιδιού της;

Μία 90χρονη γυναίκα δέχτηκε περισσότερες από 15 μαχαιριές στο σώμα της και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του Βενιζέλειου νοσοκομείου, έχασε τη μάχη. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται με μαχαιριές και η κόρη της, 42 ετών, αλλά και ο ηλικίας 42 ετών γιος της νεκρής (πρόκειται για δίδυμα αδέλφια).

Ο γιος και φερόμενος ως δράστης βρέθηκε με τραύματα στο στήθος και έχει διασωληνωθεί. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχει τραυματιστεί δεν έχουν διευκρινιστεί.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομείου Κώστα Τερζάκη, «η 90χρονη μητέρα μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση και οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να την κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς όμως υπέκυψε. Ο γιος της νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ με την κατάσταση του να κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη ενώ η αδελφή του, νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική με τραύμα στον τράχηλο και στα άνω άκρα».

Το συμβάν έλαβε χώρα στο σπιτι της οικογένειας στο Ηράκλειο. Ο γιος είχε νοσηλευθεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, όμως κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά τι ακριβώς συνέβη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι