Τρεις Κρητικοί έδειραν αστυνομικούς

Ηράκλειο: Τέσσερις συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά

Σε μικρή κοινότητα του Ηρακλείου στην Κρήτη άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κλήθηκαν για ενδοοικογενειακό περιστατικό και τους χτύπησαν άγρια οι τρεις εμπλεκόμενοι άνδρες, με αποτέλεσμα τρεις αστυνομικοί να διακομισθούν για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο. Συνελήφθησαν οι δύο από τους τρεις δράστες αλλά και ο φερόμενος ως αρχικό θύμα.

Ειδικότερα, το περιστατικό έλαβε χώρα χθες το βράδυ. Σύμφωνα με την ενημερωτική ιστοσελίδα cretapost.gr τρεις άνδρες θεώρησαν ότι ένας 40χρονος παρακολουθούσε την πρώην σύντροφό του, η οποία είχε μεταβεί στο χωριό της. Του επιτέθηκαν και τον έβρισαν. Επειδή κατέστρεψαν το ΙΧ του, ο ίδιος αναγκάσθηκε να φύγει με τα πόδια τρέχοντας. Ειδοποίησε εν συνεχεία την αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε κάνει τίποτα επιλήψιμο και ότι του επιτέθηκαν αδίκως.

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί, όμως οι τρεις δράστες της αρχικής επίθεσης, επιτέθηκαν και στους αστυνομικούς με αγριότητα. Στο τέλος οι δύο από αυτούς συνελήφθησαν και ο τρίτος αναζητείται. Πάντως οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον 40χρονο επειδή τον μήνυσε η 30χρονη πρώην σύντροφός του, ότι την παρενοχλούσε και την παρακολουθούσε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι