Τρεις ληστές ντυμένοι Αη-Βασίληδες άρπαξαν χρηματοκιβώτιο από ηλικιωμένους

Στον ανακριτή 76χρονος – Κατηγορείται για ασέλγεια των ανήλικων εγγονών του

Τρεις ληστές προφασίστηκαν ότι θα έλεγαν τα κάλαντα και μπόρεσαν να “σηκώσουν” το χρηματοκιβώτιο από σπίτι ηλικιωμένων στην Κηφισιά

Σε μεζονέτα στην Κηφισιά, όπου διαμένουν δύο ηλικιωμένοι, εισέβαλαν χθες το πρωί, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, τρεις άνδρες ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες, με το πρόσχημα να πουν τα Κάλαντα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας εξ αυτών πήγε στο υπνοδωμάτιο που βρίσκεται στον 4ο όροφο και αφαίρεσε από τη ντουλάπα μικρό χρηματοκιβώτιο, στο οποίο υπήρχε άγνωστο χρηματικό ποσό.  Στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν επίσης ένα ρολόι άγνωστης χρηματικής αξίας, βιβλιάρια τραπέζης, κλειδιά αυτοκινήτων και προσωπικά έγγραφα. Κατά τις ίδιες πηγές, οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ την υπόθεση εξετάζει το αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι