Τρεις μετανάστες μετέτρεψαν τον Ιούλιο σε καυσόξυλα ολόκληρο ελαιώνα

Έκαψαν το ΙΧ της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου

Μεγάλη οικονομική καταστροφή προκάλεσαν στον ιδιοκτήτη ενός κτήματος με ελαιόδεντρα στη Μόρια της Λέσβου οι μετανάστες από το γειτονικό hot spot, οι οποίοι μετέτρεψαν σχεδόν όλες τις ελιές του σε καυσόξυλα μέσα σε ένα μήνα!

Μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες του απελπισμένου παραγωγού, οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου πύκνωσαν τις περιπολίες τους στην περιοχή και έπιασαν επ΄αυτοφώρω τρεις αλλοδαπούς την ώρα που μετέφεραν ξυλεία βάρους 500 περίπου κιλών από ελαιόδεντρα του κτήματος που είχαν τεμαχίσει. Τον Ιούλιο, όπως προέκυψε από την προανάκριση, είχαν κλέψει ξυλεία συνολικού βάρους περίπου πέντε τόνων από το ίδιο κτήμα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.Κατά την προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια Μυτιλήνης, προέκυψε ότι και τον Ιούλιο οι ίδιοι αλλοδαποί είχαν κλέψει ξυλεί

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι