Τρεις νεκροί από κορονοϊό σε ένα χωριό των 20 κατοίκων

Τρεις νεκροί από κορονοϊό σε ένα χωριό των 20 κατοίκων

Στο μικρό χωριό Γαρίπα Ρεθύμνης απεβίωσαν μέσα σε λίγες μέρες από κορονοϊό δύο γυναίκες και ο γιος της μιας.

Συγκεκριμένα, ο γιος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της τοπικής ομάδας αλλά και του Ηρακλείου Γιώργος Κελαντωνάκης νόσησε και πήγε για καραντίνα στο χωριό του. Εκεί δεν ξέρει κανείς ποιος κόλλησε ποιον και πότε και αν κάποιος ήδη νοσούσε όταν πήγε εκεί ο Κελαντωνάκης. Πάντως μέσα σε μικρό διάστημα ασθένησε η μητέρα του Κελαντωνάκη και μια γειτόνισα, ενώ ο ίδιος παρουσίασε επιδείνωση και  εισήχθη σε  ΜΕΘ. Εν τω μεταξύ πέθανε η γειτόνισσα, εν συνεχεία η μητέρα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και τρίτο θύμα ο ίδιος, που κατέληξε στην ΜΕΘ. Ο «Κελαντώνης» ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Γαρίπας ενώ υπήρξε για πολλά χρόνια και διαιτητής στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος του ΑΟ Γαρίπας Χρήστος Βασιλάκης ανέφερε στη συλλυπητήρια ανακοίνωση του σωματείου: «Δυστυχώς ο Γιώργος δεν τα κατάφερε. Έφυγε σήμερα και μαζί του παίρνει ένα κομμάτι από το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου και του χωριού μας.Ο Γιώργος ο Κελαντωνάκης υπήρξε ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Γαρίπας . Επίσης υπηρέτησε και την διαιτησία του Ηρακλείου. Καλό ταξίδι Γιώργαρε θα σε θυμόμαστε με αγάπη. Το Δ/Σ του Α.Ο.Γαρίπας».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι