Τρεις οι άνθρωποι που αυτοκτόνησαν χθες σε νοσοκομεία

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Τρεις άνθρωποι έδωσαν χθες τέλος στη ζωή τους ενώ νοσηλεύονταν -οι δύο- σε νοσοκομεία του Βόλου, της Πάτρας και της Λάρισας.

Ένας 80χρονος που το νόσημα του διερευνάτο και δεν ειχαν ολοκληρωθεί οι εξετάσεις στην Παθολογική Κλινική στην οποία νοσηλευόταν, άφησε σημείωμα και αυτοκτόνησε το μπάνιο του θαλάμου του Νοσοκομείου της Λάρισας. Ένας άνδρας 62 ετών που νοσηλευόταν με κορονοϊό και λάμβανε οξυγόνο αλλά δεν ειχε ιδιαίτερα βαριά συμπτώματα έπεσε από τον 7ο όροφο του Νοσοκομείου του Βόλου λίγο μετά το επισκεπτήριο των γιατρών, λέγοντας στους άλλους δύο ασθενείς του θαλάμου “σας ευχαριστώ πολύ, αλλά εγώ φεύγω”. Τέλος, μια γυναίκα 67 ετών ρίχτηκε στο κενό από τον 3ο όροφο του νοσοκομείου της Πάτρας. Η τελευταία δεν ήταν ασθενής και διερευνάται αν συνόδευε ασθενή ή αν πήγε στο νοσοκομείο για να αυτοκτονήσει.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι