Τρεις οι βασικοί ύποπτοι στην επίθεση με βιτριόλι

Τρεις οι βασικοί ύποπτοι στην επίθεση με βιτριόλι

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό της δράστιδος της επίθεσης με βιτριόλι εις βάρος της 34χρονης γυναίκας στην Καλλιθέα.

Σε μόλις τρεις γυναίκες στρέφεται ο κλοιός της αστυνομικής έρευνας για την εξιχνίαση της πρόσφατης επίθεσης με βιτριόλι εις βάρος της 34χρονης στην Καλλιθέα.

Και οι τρεις ύποπτες έχουν παρουσιάσει «αδύναμα» άλλοθι, κάτι το οποίο έχει κινήσει υποψίες.

Στο πλαίσιο αυτό, οι αστυνομικές αρχές αναμένεται να προχωρήσουν σε αντιπαραβολή των τηλεφωνικών συνδέσεων στην περιοχή της Καλλιθέας, πριν και μετά την επίθεση στην άτυχη γυναίκα.

Εν ολίγοις, θα εξετάσουν το πού ακριβώς βρίσκονταν την ώρα της επίθεσης, με βάση το σήμα του κινητού τηλεφώνου τους.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί θα έχουν νέα επικοινωνία με την 34χρονη γυναίκα, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης συνδράμει και το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Το προφίλ της δράστιδος που έχει σχηματίσει η ΕΛ.ΑΣ., κάνει λόγο για μία αδύνατη γυναίκα, με μοντέρνο ντύσιμο, αθλητικά παπούτσια και τσάντα πλάτης.

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση έλαβε χώρα το πρωί της 20ης Μαΐου, κατά τη μετάβαση της 34χρονης στον χώρο εργασίας της στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δράστις ήταν μία μαυροντυμένη γυναίκα, η οποία φορούσε μάσκα προστασίας.

Οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό της συγκεκριμένης γυναίκας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Η 34χρονη φέρει σοβαρά εγκαύματα στο 93% της επιφάνειας του προσώπου της, με τους θεράποντες ιατρούς να κάνουν λόγο για μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι