Τρεις προσαγωγές από την αντισυγκέντρωση στο Euro Ρride

Τρεις προσαγωγές από την αντισυγκέντρωση στο Euro Ρride

Σε τρεις προσαγωγές ατόμων που συμμετείχαν σε αντισυγκέντρωση -κατά της συγκέντρωσης  για το Euro Pride- προχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου (29.06.2024) η Ελληνική Αστυνομία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι προσαχθέντες ανήκαν σε μια ομάδα περίπου 30-50 ατόμων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη διεξαγωγή του Euro Pride. Η ΕΛΑΣ είχε απαγορεύσει την αντισυγκέντρωση.

Την ίδια ώρα, κρατούμενος μέχρι τη Δευτέρα θα παραμείνει ο 34χρονος που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη επειδή καλούσε μέσω συνέντευξης σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό τον κόσμο να συμμετάσχει σε διαδήλωση κατά του Euro Ρride 2024, παρότι είχε προηγηθεί απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. που απαγόρευε τη συγκεκριμένη διαδήλωση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι