Τρία μέλη του ISIS συνελήφθησαν στην Φινλανδία

Τρία μέλη του ISIS συνελήφθησαν στην Φινλανδία

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν στην Φινλανδία, ως ύποπτοι για συμμετοχή σε δράσεις της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Και οι τρεις είναι ηλικίας περίπου 30 ετών, είναι μετανάστες ή πρόσφυγες και κρατούνται στο Ελσίνκι.  Ο αρμόδιος από το Εθνικό Γραφείο Ερευνών της χώρας (NBI), αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τις κατηγορίες που βαρύνουν τους τρεις υπόπτους αλλά είπε ότι το αδίκημα που διέπραξαν «δεν είναι καθόλου συνηθισμένο» στη χώρα. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες πάντως δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι οι τρεις άνδρες σχεδίαζαν κάποια τρομοκρατική επίθεση στη Φινλανδία και τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται είναι πιθανόν να διαπράχθηκαν το 2023 ή και φέτος. Η αστυνομία ούτε για το χρονοδιάγραμμα έδωσε διευκρινίσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx