Τρία περιστατικά βίας μέσα σε λίγες ώρες σε Μενίδι, Φυλή και Κομοτηνή

Έκρηξη σε εργοστάσιο εκρηκτικών στα Γρεβενά

Ένας 49χρονος άνδρας με ψυχολογικό προβλήματα, είχε έντονη διένεξη με την μητέρα του στο Μενίδι και όταν οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, ο δράστης κράτησε την ηλικιωμένη μητέρα του όμηρο στο σπίτι και απειλούσε να τη σκοτώσει. Κατόπιν διαπραγματεύσεων ο 49χρονος δέχθηκε να αφήσει τη μητέρα του ελεύθερη. Εν συνεχεία δέχθηκε να βγει κι εκείνος έξω, αλλά αιφνιδίως μαχαίρωσε έναν από τους παρόντες αστυνομικούς. Ο ένστολος νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Εν τω μεταξύ σήμερα έγινε γνωστό ότι χθες διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Κομοτηνής ένας 14χρονος, τραυματισμένος από μαχαίρι. Είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία μεταξύ ανηλίκων και δύο από αυτούς επιτέθηκαν σε άλλους δύο επικαλούμενοι σύμφωνα με τις πληροφορίες, «προσωπικούς λόγους».

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τα δύο αγόρια που δέχθηκαν την επίθεση τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν τραυματισμένοι στο Νοσοκομείο (ο ένας από τους δύο πιο σοβαρά). Σύμφωνα με την ΕΡΤ, διέφυγε τον κίνδυνο αλλά εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου. Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης.

Πίσω στην Αθήνα, περίπου στις 8 το πρωί της Δευτέρας ένα περιστατικό με πυροβολισμούς έλαβε χώρα όταν ένα λευκό όχημα προσέγγισε σπίτι στην περιοχή της Φυλής και άναψε πυρ. Το αυτοκίνητο αφού πυροβόλησε προς την οικεία απομακρύνθηκε, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει κυνηγητό για να το εντοπίσει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μετέβαιναν στο όχημα δύο άτομα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι