Τρία χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή σε Κρητικό που έδερνε τη σύντροφό του

Τρία χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή σε Κρητικό που έδερνε τη σύντροφό του

Άνδρας ηλικίας 41 ετών καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκισης μετά από καταγγελία για κακοποίηση της συντρόφου του. Η έφεση αποφασίστηκε να μην έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα και ο καταδικασθείς οδηγήθηκε στη φυλακή.

Σύμφωνα με την καταγγελία μιας 30χρονης μητέρας ενός παιδιού, ο σύντροφός της, που είναι από το Ηράκλειο, την είχε κακοποιήσει άλλες τρεις φορές, αλλά την τελευταία φορά “ξεχείλισε το ποτήρι” και τον κατήγγειλε. Όπως είπε η καταγγέλουσα, την τελευταία φορά την κράτησε επί ώρες μέσα στο ΙΧ του δια της βίας, την γρονθοκοπούσε και την απειλούσε. Αν και ήθελε να απομακρυνθεί από καιρό, φοβόταν για την ασφάλειά της και τον ανεχόταν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι