Τροχαίο ατύχημα για τον Ζελένσκι στο Κίεβο (video)

Τροχαίο ατύχημα για τον Ζελένσκι στο Κίεβο (video),

Το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ενεπλάκη χθες το βράδυ σε τροχαίο ατύχημα στο Κίεβο. Ο Ζελένκσι σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις δεν τραυματίστηκε από τη σύγκρουση.

Σύμφωνα με ανάρτηση του εκπροσώπου της Προεδρίας ο Ουκρανός ο Ζελένσκι δεν τραυματίστηκε. Ο εκπρόσωπος αναφέρει τα εξής: «Στο Κίεβο, ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του προέδρου της Ουκρανίας και οχήματα της συνοδείας του. Οι γιατροί που συνόδευαν τον αρχηγό του κράτους προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό του αυτοκινήτου και τον μετέφεραν σε ασθενοφόρο. Ο πρόεδρος εξετάστηκε από γιατρό, δεν διαπιστώθηκε σοβαρός τραυματισμός. Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι