Τροχαίο δυστύχημα στη Μεσογείων: Νεκρή εικονολήπτρια του ΑΝΤ1

Ζάκυνθος

Η Μαίρη Μάτσα, εργαζόμενη στον ΑΝΤ1, έχασε τη ζωή της μετά από σφοδρό τροχαίο στη Λεωφόρο Μεσογείων τα ξημερώματα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 5:00 στη Λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής στο ρεύμα προς Ραφήνα.

Το αυτοκίνητό της έπεσε πάνω σε προστατευτικές μπάρες και στη συνέχεια ένα άλλο όχημα έπεσε πάνω του. Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ, ωστόσο πριν λίγη ώρα έχασε τελικά την ζωή της. «Ενημερωθήκαμε μισή ώρα πριν αρχίσει η εκπομπή. Ήταν η κοπέλα που χειριζόταν μία από τις κάμερες της εκπομπής» δήλωσε συντετριμμένος ο Γιώργος Παπαδάκης Το τραγικό δυστύχημα της Μαίρης συγκλόνισε τους συντελεστές της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι