Τροχαίο Βουλής: Το φανάρι που δεν μπήκε ποτέ

33χρονος νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι

Στο σημείο όπου έγινε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με την εμπλοκή του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη αναμένεται σήμερα κλιμάκιο της Τροχαίας και της Περιφέρειας Αττικής για να τοποθετηθεί φανάρι και να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια δυστυχήματα.

Το 2012 η ΥΑΒΕ (Υπηρεσία Ασφαλείας της Βουλής) διαβίβασε αίτημα προς την τροχαία για να τοποθετηθεί φανάρι. Η περιφέρεια Αττικής γνωμοδότησε αρνητικά. Το 2014 η Βουλή επανέρχεται με νέο αίτημα, αλλά η Ελληνική Αστυνομία δεν το προωθεί στην περιφέρεια και απαντά με βάση την προηγούμενη αρνητική απάντηση που είχε αποσταλεί το 2012. Το 2020 έγινε και τρίτο αίτημα, αυτή τη φορά για τη λήψη μέτρων και όχι για την τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη. Η Περιφέρεια Αττική από πλευράς της ορθά διαψεύδει και διαμαρτύρεται ότι δεν έλαβε αίτημα για  τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη το 2020, αφου αυτό είχε σταλεί παλαιότερα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι