Τρολάρουν την ΝΔ Τσακαλώτος και Χαρίτσης

Τρολάρουν την ΝΔ Τσακαλώτος και Χαρίτσης

Πάρτι έχουν στήσει στα social media κυβερνητικά στελέχη, μετά την αναβάθμιση του αξιόχρεου της Ελλάδας από τον οίκο αξιολόγησης Moody’s.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ανέφερε μέσω Twitter: «Λίγες μόλις ώρες μετά την παρατήρηση του κ. Σταϊκούρα ότι όλες οι διεθνείς εκθέσεις επιβεβαιώνουν την κριτική της ΝΔ, η Moody’s αναβαθμίζει την ελληνική οικονομία κατά 2 βαθμίδες. Ίσως το timing να μην είναι το ισχυρότερο χαρτί είτε της ΝΔ είτε του ίδιου».

Με ανάρτηση του στο facebook και ο Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης σχολίασε με δηκτικό τρόπο την αναβάθμιση κατά 2 βαθμίδες της Ελληνικής Οικονομία από την Moody’s η οποία “δεν έλαβε υπόψη της την καταστροφολογία της αντιπολίτευσης”

“Η Moody’s δεν έλαβε υπόψη της την καταστροφολογια της αντιπολίτευσης και προχώρησε απόψε σε αναβάθμιση – έκπληξη της Ελληνικής Οικονομίας κατά 2 βαθμίδες!

Αλήθεια, στις πόσες διαψεύσεις καίγεται τελικά η ΝΔ;” αναρωτήθηκε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι